+45 98 42 22 55   |   parkhotelfrederikshavn@mail.dk
              

Om os

Velkommen

På Park Hotel har vi lagt mange kræfter i detaljen – både i indretning og i den personlige service og det engagement, som er blevet hotellets kendemærke gennem årene, under først min mors ejerskab og nu mit. Vi har 18 værelser, hvoraf 4 er suiter der er velegnet til dig, der vil forkæles lidt ekstra eller som brudesuite. Udover vores egen vinbar, finder man i selve Frederikshavn 7 lækre restauranter på niveau med de store byer, og gode fiskerestauranter i både Sæby og Strandby, 10 min. væk.

Og med udgangspunkt i Frederikshavn, har du indenfor 40 min. dagsudflugter til Skagen, Lønstrup eller Aalborg. Sæby med sin lille havn og imponerende kirke for så lille en by, er blot 10 min væk – og en færgetur frem og tilbage til Læsø, hvor leje af cykel af en oplagt idé, er også muligt. Hvis ikke Palmestranden, Krudttårnet, Frederikshavns smukke kirke, Fiskerklyngen, Frederikshavns Kunstmuseum, Pikkerbakken eller Bangsbo herregård og park er nok til at holde dig beskæftiget:-) På et besøg i november/december vil du opleve en magisk stemning i Frederikshavn, med byens ekstraordinære juleudsmykning, og kan samtidigt nyde lækker hjemmelavet glögg og godter, når du returnerer til vinbaren efter en lang oplevelsesrig dag.

Alle vi på Park Hotel, vil glæde os til at kunne byde dig og dine velkommen til en hyggelig hotelovernatning næste gang du besøger Frederikshavn og Nordjylland

Hjerteligt velkommen på Park Hotel – ‘not your usual hotel’….
Susanne Helena